Nockplåtar, vindskivor, ränndalar, beslag, skorstenar och genomföringar – allt får du från oss!


Nockplåtar, vindskivor, ränndalar, beslag, skorstenar och genomföringar. Allt hittar du hos oss!

För många är det är inte lätt att veta vad som behövs inför en takläggning, men den kunskapen har vi. Får vi en ritning på taket kan du få en offert av oss. Då ser du vad det kommer att kosta innan arbetet påbörjas. Vi ser till att du får med dig rätt tillbehör, anpassade efter takets utseende och taklutning.

I vår moderna verkstad har vi kunnig och erfaren personal som kan tillverka taket efter dina önskemål. Skorstenar och ventilationshuvar är inga problem för oss. Du får ett komplett paket med alla tillbehör som behövs. Vi kan bocka plåtdetaljer med en längd upp till 3,2 meter. Det innebär att du kan undvika eller minska antalet skarvar, vilket inte minst är bra vid exempelvis inklädning av garagedörrar som avsevärt förhöjer utseendet.


Vattenavrinning

Hängrännor och stuprör med tillbehör av god kvalitet behöver du för att leda regnvattnet rätt från taket. Vi har allt det du behöver och i samma färger som taket. Vi numrerar och knäcker kroken anpassad för taklutningen så är det bara att montera den i nummerordning. Ett annat alternativ är en krok som är ställbar som man själv ställer in efter taklutningen. Med vattenavrinning från WIJO är våra system lätta att montera.